Om oss

Välkommen!

 

 

SHIRLET by Sweden AB arbetar med:

 

 

  • Produktutveckling - egen produkt med tillbehör

 

  • Externa konsultuppdrag - inom marknadsföring, kommunikation, information, event

Varför. Vem. Vad.

 

Varför:

Allting började 2007 under min föräldraledighet. Jag saknade en produkt som kunde underlätta lyft och släp för mig i vardagen. De alternativ som erbjöds på marknaden uppfyllde inte mina behov.

Jag började därför fundera på en lösning som sakta började ta form i bakhuvudet.

Det skulle dröja några år av omvärldsanalys, marknadsundersökningar, affärsplan, konkurrentanalys, nyhetsgranskning, budgetplanering, SWOT-analys, Loopningar, Pivoter etc tills jag tog steget och beslöt mig för att satsa på att ta fram och utveckla min produktidé. Hösten 2015 startades företaget SHIRLET by Sweden AB.

 

 

Vem:

Har Fil. kand examen i Medie- och kommunikationsvetenskap, läst Copywriting IHM Business School, 10 års arbetslivserfarenhet på internationella sälj- och marknadsavdelningar med både konsument- och B2B produkter. Talar tyska och engelska.

Design & kreativitet bl a i form av produktutveckling som hjälper människor i deras vardag, ligger mig extra varmt om hjärtat. Inspiration finner jag på svenska kusten med hav, klippor och sand samt i naturens vackra färger och former.

 

 

Vad:

I dagsläget kan jag inte avslöja så mycket mer om min produkt, men kommer naturligtvis uppdatera min hemsida löpande samt i sociala medier. Parallellt med min produktutveckling arbetar jag också med externa konsultuppdrag inom marknadsföring, design, events etc. Kontakta mig gärna så kan vi diskutera vilka uppdrag eller utmaningar som ni behöver hjälp med.

Läs mer under fliken "Konsultuppdrag".

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved